Ik ben Judith Hazeleger (1982). Met mijn gezin woon ik in Amsterdam. Ik ben opgeleid tot kindercoach, drama docent en actrice.
Ik heb veel gespeeld in theatervoorstellingen en zelf voorstellingen gemaakt.
Vanaf het moment dat ik moeder werd had ik de behoefte om een andere weg in te slaan. Ik volgde de opleiding tot kindercoach bij Sonnevelt, waarna ik ben gaan werken als kindercoach op basisscholen en als zelfstandige.
Ik vind snel aansluiting bij kinderen en hun belevingswereld. Ik kan goed improviseren en schakelen en zo kan ik door goed te kijken naar het kind op ieder moment een methode toepassen die past bij het kind. Zonodig met een theatrale ingang.
 
Naast het coachen van kinderen houd ik erg van buiten zijn. Ik kan erg genieten van een bos- of strandwandeling. Ik houd van zingen en ik luister graag naar (klassieke) muziek. 
Wanneer ik merk dat het voor uw kind prettig is om naar buiten te gaan, dan is dat zeker een mogelijkheid. Al wandelend kunnen we verder praten en onderweg speelse methodieken toepassen.

Als kindercoach problematiseer ik niet, ik ben gevoelig doch nuchter en humor is erg belangrijk in mijn sessies.

Als kind al had ik de neiging om kinderen die niet lekker in hun vel zaten of gepest werden, te helpen. Nu is het mijn beroep en vind ik het iedere keer weer een prettige uitdaging om een kind terug te brengen in zijn kracht.

Ieder kind is anders en heeft iets anders nodig. Dit vraagt van mij flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Dat houdt me scherp. Deze afwisseling in mijn werk vind ik erg fijn. Kinderen maken mij nieuwsgierig en raken me. Ik vind het interessant om met ze te mogen werken. De ontmoeting met ieder kind is voor mij elke keer weer erg waardevol.

 

Ik help uw kind graag!